Sfantul Stefan – urari, mesaje, sms 2010-La Multi Ani Stefania, Stefan, Fane

Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si sa ai parte numai de zile senine si insorite! La Multi Ani Stefan!

Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului numai bine. La Multi Ani cu ocazia Sfantului Stefan

Iti urez toate cele bune. Sa ai parte de impliniri si liniste sufleteasca cu aceasta ocazie.La Multi Ani Stefania.

Iti doresc o ora de liniste, o zi de pace, o saptamana de soare, un an de iubire, un veac de sanatate si un mileniu de bani. La Multi Ani cu ocazia Sfantului Stefan.

Daca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunata, eu iti urez ca toate zilele ce urmeaza sa fie pline de bucurii si realizari astfel incat acest nou an sa iti umple sufletul de voie buna. La multi ani Stefan!

Iti urez La Multi Ani, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.La Multi Ani Stefania!

De ziua numelui tau si in orice alta zi iti urez sa ai parte de momente speciale, cu bucurii si sa ramai cu multe amintiri placute. Sa ai o zi excelenta! La multi ani Stefi!

Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni. Va doresc o zi de Sf. Stefan cat mai frumoasa!

Dimineata cand te trezesti de BMW sa te lovesti,intr-o vila cu piscina fericit tu sa traiesti,o nevasta top model sa-ti dea un baietel,si tot ce iti doresti tu sa indeplinesti,nimic nu ar fi frumos fara un La Multi Ani Fane!

In aceasta zi minunata bani sa fie la ordinea zilei,bautura sa curga in rauri,lautari sa-ti cante,mii de fete sa te sarute,sanatatea si fericirea La Multi Ani si multa iubire!!

Iti urez La Multi Ani si nu numai atat,sa nu mai mergi pe jos,sa-ti iei un BMW cat de cat

Nu am bani ca sa te sun,am doar centi deajuns sa-ti spun: tot cei bun sa-ti fie tie La Multi Ani si fericire sanatate si noroc,in bani sa ne ingropi

O floare din buchet sa ofilit una noua a-nflorit,dar La Multi Ani cu fericire,bani si iubire sanatate iti dorescsi si aici ma opresc,ca nu am credit pe telefon sa continui ce-ti doresc.

hai afara LA banca,suntem MULTI nu te asteptam ANI de zile!!citeste ce e scris cu litere mari!!

Tot cei bun tu sa primesti bani multi ca sa traiesti,o vila si-o masina o lopata pentru bani sanatate La Multi Ani!!
Fie ca in aceasta zi a Sf. Stefan sa ai parte numai de bucurie si fericire. Sa fii iubit si sa te bucuri de inca 100 de zile ca aceasta. La Multi Ani.

Sa ai o zi frumoasa. Sa te bucuri de numele pe care-l porti, sa fii fericita, iubita si bucuroasa. La Multi Ani Fane!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>